U bevindt zich hier :  startpagina
Loading...

 

Lekker Fris Home 2

Lekker Fris zorgt voor een gezondere leeromgeving, en dat al vijf schooljaren lang!
Met als resultaat: een klas vol frisse gezonde lucht, het hele schooljaar door
fb_lekkerfris Foto's, filmpjes, knutselwerkjes, ervaringen ...
Sinds september 2012 kan je ze makkelijk delen op de Lekker Fris facebook-fanpagina !
Klik door naar www.facebook.com/lekkerfrisindeklas, word fan, plaats je foto's of ervaringen en blijf op de hoogte van intiatieven in andere scholen.

  

foto GBS De Wonderwijzer 2 Met het project Lekker Fris ontdek je samen met je leerlingen je dat een verluchte klas de motivatie en concentratie verbetert.
In het project neemt 'Buitenlucht' je mee in de klas van Freddy, Leen, Karim en Emma. Aan de hand van het lespakket, posters, badges, spelletjes, knutselopdrachtjes, het lied en nog veel meer ontdek je dat een klas niet muf hoeft te zijn.
Zo eenvoudig is werken aan gezonde binnenlucht!

 

Benieuwd?
Op deze site lees je alles over het project zelf. Daarnaast vind je heel wat achtergrondinformatie en nuttige weetjes over het belang van gezonde binnenlucht op school. Lees de ervaringen met het project Lekker Fris van scholen die al deelnamen, en doorblader links de menu's om alles te weten te komen over de projectmaterialen en waarom gezonde binnenlucht zo belangrijk is.

 

Veel plezier!

Starttoneeltje

foto GBS De Wonderwijzer14

 Ben je leerkracht in het secundair onderwijs en wil je ook werken aan gezonde binnenlucht op school? Klik door naar www.airatschool.be .

 

 

© www.lekkerfris.be
een project van de MMK's bij de LOGO's en het Agentschap Zorg en Gezondheid